Absintová lžička Classic

Bezpečné balení
Objednávku bezpečně zabalíme a předáme nejlepším přepravcům.

Jasný původ
Nakupujete přímo od výrobce. Mezi námi není žádný mezičlánek a sklad.

Řemeslné
Vše vyrábíme sami a rukodělně. O výrobu se starají dva lidé, o expedici čtyři.
Související produkty
Detailní popis produktu
Francouzský styl:
Položte lžičku přes sklenici s absintem. Na lžičku dejte kostku cukru a ručně nebo pomocí absintové fontány nechte na cukr kapat nebo pomalu téct ledovou vodu. Voda pomalu rozpouští cukr a mísí se s absintem, ve kterém vytváří známý louche efekt (pouze u pravých absintů s anýzem a fenyklem).
Český styl:
Obdobný způsob, jen přes kostku cukru přelijte trochu absintu samotného a kostku zapalte. Dojde ke karamelizaci cukru a jeho smísení s absintem. Rozmíchejte a vypijte.
Český styl ale rozhodně nedoporučujeme. Nejen že je poměrně nebezpečný, ale taky tím zcela zničíte chuť kvalitního absintu.